Secondi piatti di carne

Hoofdgerechten vlees

  • Filetto di manzo all’estragone.
  • Hollandse haasbiefstuk, Taleggio kaas en dragon.
  • Filetto di manzo Casinò di Venezia.
  • Hollandse haasbiefstuk, ganzenlever en zwarte truffel.
  • Scaloppine alla moda Rossini.
  • Kalfsmedaillon,wilde spinazie en truffelsaus.
  • Scaloppine Castel Franco.
  • Kalfsmedaillon,basilicum en provolone kaas.
  • Saltinbocca alla Romana.
  • Kalfsmedaillon, witte wijn,salie en San Daniele ham.
  • Filetto d’agnello con colata di miele.
  • Gebraden lamsfilet met honing-thijmsaus.
  • Fegato di vitello alla Veneziana.
  • Kalfslever bereid in een saus van witte wijn en gebakken ui.
  • Ossobuco alla Milanese.
  • Gestoofde kalfsschenkel bereid in een Milanese saus.
  • Carré d’agnello.
  • Op lavasteen gegrilde lamscarre’s
  • Bistecca di costa all’arancio e marsala.
  • Kalfsentrecote, sinaasappel en marsala wijn.
  • Bistecca di costa ai funghi misti.
  • Kalfsentrecote, gemengde paddenstoelen.
  • Bistecca di costa con erbe fine e pepe verde.
  • Kalfsentrcote, groene peper en verse kruiden.
  • Pollo alla Diavola.
  • Maïskipfilet geserveerd in een pikante saus van paprika en ui.