Pasta
- Margherite con formaggio e noci.
- Pasta gevuld met kaas, bereid in een verfijnde truffelsaus.
- Fiocchetti al gorgonzola.
- Pasta gevuld met gorgonzola, bereid in spinazieroomsaus.
- Tortelloni con ragù alla boscaiola.
- Pasta gevuld met paddenstoelen, tomaat en pijnboompitten.
- Strigoli al pesto Genovese
- Pasta met huisgemaakte pesto van basilicum
- Strigoli con rucola
- Pasta, rode wijn, uien,Grana kaas en rucola.
- Spaghetti con verdura fresca.
- Pasta, tomatensaus, knoflook en verse groenten.
- Spaghetti neri con astici e vongole
- Inktpasta, kreeft, grote garnalen en vongole.
- Ravioli allegria.
- Verse pasta gevuld met kreeft, gegarneerd met verse schelpen.
- Tortelli al salmone con avocado e gamberetti.
- Verse pasta gevuld met gerookte zalm, vergezeld Pasta, gerookte zalm, Hollandse garnalen en avocado.
- Penne Nerone.
- Pasta, Hollandse ossenhaas, champignons en knoflook.
- Bucatini all’Amatriciana.
- Pasta bereid in een licht pikante tomatensaus en
gerookt pancetta spek.
- Orecchiette con ragù, salsiccia e broccoli.
- Pasta bereid in een pikante saus, venkelzaad
rundergehakt, broccoli en pecorino.
- Lasagna alla Bolognese.
- Klassieke lasagne met rundergehakt, tomaat en bechamelsaus.
- Parmigiana di melanzane.
- Gegratineerde aubergines, mozzarella en tomatensaus.
- Panzerotti alla Veneziana.
- Flensje gevuld met ricotta en spinazie.