Specialit√° del mese

Seizoensspecialiteit

Buiten onze menukaart serveren wij vele verse seizoensspecialiteiten.

  • Speck magro con melagrano e tartufo.
  • Mager Italiaans spek geserveerd met granaat appel en in olijfolie gemarineerde truffel.
  • Tomino e fichi.
  • Italiaans kaasje gemaakt van koemelk bedekt met gedroogde vijgen (Lonzetta), gemarineerde maiskip, bosuitjes bedekt met Grana kaas gegratineerd uit de oven.
  • Strigozzi al funghi porcini.
  • Verse pasta bereid in een delicate saus van verschillende (bos)paddenstoelen, naar wens geserveerd met gemarineerde truffel.
  • Cima calda
  • In de oven gesmoorde kalfsborstgevuld met op Italiaanse wijze gekruid lams en rundergehakt.
  • Scaloppine Bastardo del Grappa.
  • In roomboter gebakken kalfsmedaillon bereid in een saus van Bastardo kaas, witte wijn en verse salie.
  • Tagliolini al Barolo.
  • Fijne pasta, Barolo wijn en een fond van witte truffel
  • Filetto di manzo alla crema di balsamico e chicchi d'uva.
  • Haasbiefstuk bereid met een zachte balsamico creme, gegarneerd met witte druiven.
  • Filetto funghi porcini.
  • Hollandse haasbiefstuk bedekt met wilde paddenstoelen.