Seizoensspecialiteit
Buiten onze menukaart serveren wij vele verse seizoensspecialiteiten.
- Speck magro con melagrano e tartufo.
- Mager Italiaans spek geserveerd met granaat appel en in olijfolie gemarineerde truffel.
- Tomino e fichi.
- Italiaans kaasje gemaakt van koemelk bedekt met gedroogde vijgen (Lonzetta), gemarineerde maiskip, bosuitjes bedekt met Grana kaas gegratineerd uit de oven.
- Strigozzi al funghi porcini.
- Verse pasta bereid in een delicate saus van verschillende
(bos)paddenstoelen, naar wens geserveerd met gemarineerde truffel.
- Cima calda
- In de oven gesmoorde kalfsborstgevuld met op Italiaanse wijze gekruid lams en rundergehakt.
- Scaloppine Bastardo del Grappa.
- In roomboter gebakken kalfsmedaillon bereid in een saus van Bastardo kaas, witte wijn en verse salie.
- Tagliolini al Barolo.
- Fijne pasta, Barolo wijn en een fond van witte truffel
- Filetto di manzo alla crema di balsamico e chicchi d'uva.
- Haasbiefstuk bereid met een zachte balsamico creme, gegarneerd met witte druiven.
- Filetto funghi porcini.
- Hollandse haasbiefstuk bedekt met wilde paddenstoelen.